Van der Valk Apeldoorn Adres: uw gids voor locatie en contactinformatie

Hotel

Bij het plannen van een bezoek aan Apeldoorn, is het belangrijk om een goed hotel te vinden. Het Van der Valk Hotel Apeldoorn bevindt zich op Landgoedlaan 26, 7325 AW Apeldoorn. Deze locatie biedt niet alleen gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, maar ook tot een groene omgeving, ideaal voor ontspanning en recreatie.

A picturesque street in Apeldoorn, with the van der Valk hotel standing tall against a backdrop of lush greenery and a clear blue sky

Het hotel is een uitstekende keuze voor zowel zakelijke als vrijetijdsreizigers. We waarderen de moderne faciliteiten, waaronder een wellnesscentrum met zwembad en fitness, die ons verblijf nog aangenamer maken. Ook kunnen we rekenen op een flexibele dienstverlening van een enthousiast team, dat ons graag van dienst is.

Van der Valk Hotel Apeldoorn biedt luxueuze kamers en prachtige suites, perfect voor een comfortabel verblijf. Als we op zoek zijn naar ontspanning of een actieve ervaring, kunnen we zeker onze wensen vervullen in dit hotel.

Het hotel

A grand hotel with a modern design stands on a bustling street in Apeldoorn, surrounded by lush greenery and a clear blue sky

Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn bieden we een unieke verblijfservaring met luxe kamers en prachtige suites. Onze faciliteiten zijn ontworpen om comfort en ontspanning te garanderen.

Luxe kamers

Onze luxe kamers zijn meer dan alleen een plek om te slapen. Ze zijn uitgerust met comfortabele bedden voor een goede nachtrust.

Belangrijke kenmerken zijn onder andere:

  • Gratis wifi voor al onze gasten
  • Flat-screen tv voor entertainment
  • Een privébadkamer met moderne voorzieningen

Elke kamer is stijlvol ingericht en biedt een rustgevende sfeer. De badkamers zijn voorzien van een ruime douche, perfect om na een lange dag te ontspannen.

We zorgen ervoor dat elke kamer schoon en goed onderhouden is. Dit garandeert een aangename ervaring tijdens uw verblijf.

Suites

Onze suites zijn de ultieme keuze voor luxe en ruimte. Deze kamers zijn groter dan de standaardkamers en bieden extra voorzieningen.

Elke suite bevat:

  • Een aparte zithoek voor professionele en privé gesprekken
  • Een flat-screen tv voor ontspanning
  • Een royale privébadkamer met luxe accessoires

De suites zijn ideaal voor speciale gelegenheden of langer verblijf. De stijlvolle inrichting en comfortabele meubels bieden een perfecte ambiance.

Wij geloven dat onze suites een unieke ervaring bieden die perfect past bij uw wensen. Geniet van een verblijf dat meer is dan alleen een hotel.

Voorzieningen

In het Van der Valk Hotel Apeldoorn bieden we diverse voorzieningen aan om onze gasten een comfortabele en ontspannende ervaring te bieden. Ons wellness center, fitnessruimte en zwembad zijn speciaal ingericht voor jouw welzijn en ontspanning.

Wellness center

Ons wellness center is een oase van rust waar we verschillende faciliteiten aanbieden. Hier vind je een sauna en een Turks stoombad die perfect zijn voor ontspanning.

We beschikken ook over een wellness tuin waar je in een natuurlijke omgeving kunt relaxen. Ligstoelen zijn beschikbaar voor een comfortabele ervaring. Dit alles is ontworpen om je een gevoel van welzijn te geven en stress te verminderen.

Fitnessruimte

Voor de actieve gasten hebben wij een moderne fitnessruimte. Deze ruimte is uitgerust met verschillende cardio- en krachtapparaten.

Onze fitnessruimte stelt ons in staat om een gevarieerd aanbod aan oefeningen te doen. We hebben ook voldoende ruimte voor stretching en andere workouts.

Training in een goed uitgeruste ruimte helpt ons om fit te blijven, zelfs tijdens onze verblijf.

Zwembad

Het hotel beschikt over een binnenzwembad dat perfect is voor ontspanning of een verfrissende duik.

Het zwembad is omgeven door comfortabele ligstoelen voor gasten die willen ontspannen. We bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een buitenzwembad tijdens de warmere maanden.

Wateractiviteiten zijn een geweldige manier om actief te blijven en te genieten van ons aanbod. Of je nu wilt zwemmen of gewoon wilt relaxen, ons zwembad is een waardevolle aanvulling op jouw verblijf.

Eetgelegenheden

Bij Van der Valk Apeldoorn bieden wij diverse eetgelegenheden die aansluiten op verschillende voorkeuren. Van een modern restaurant tot een gezellige hotelbar, er is voor ieder wat wils. Ontdek wat ons aanbod te bieden heeft.

Modern restaurant

In ons moderne restaurant kunt u genieten van een breed scala aan gerechten, geïnspireerd door de Franse en Aziatische keuken. Onze chef-kok John maakt gebruik van verse ingrediënten, waarvan veel uit onze eigen moestuin komen.

Menu-opties:

  • Gezond ontbijt
  • Hartige lunches
  • Uitgebreide diners

Het restaurant is stijlvol ingericht, wat een fijne sfeer creëert. Wij bieden een gevarieerd menu, met opties voor zowel vleeseter als vegetariërs. U kunt rekenen op een culinaire ervaring die beide keukens vertegenwoordigt.

Live cooking

Onze Live Cooking ervaring is uniek en biedt een interactief dinermoment. Gasten kunnen hun maaltijden op maat laten bereiden door onze koks. Dit zorgt voor een leuke sfeer en een persoonlijke touch.

Wat te verwachten:

  • Verse ingrediënten
  • Diversiteit aan gerechten
  • Koks die de bereiding ter plaatse demonstreren

Het buffet biedt een scala aan keuzes, van salades tot warme gerechten. Dit is ideaal voor gezinnen en groepen die samen willen genieten van een maaltijd terwijl ze hun voorkeuren afstemmen.

Hotelbar

Na een maaltijd of een lange dag is onze hotelbar de perfecte plek om te ontspannen. Hier kunt u genieten van een breed scala aan drankjes en snacks in een comfortabele setting.

Aanbod:

  • Cocktails en wijnen
  • Koffie en thee
  • Kleine gerechten en hapjes

De bar is een ontspannende plek waar we ook evenementen en happy hours organiseren. Dit maakt het een ideale ontmoetingsplek voor onze gasten en locals. We bieden gratis parkeren voor onze bezoekers, wat het nog gemakkelijker maakt om te genieten van een avond in onze bar.

Buitenvoorzieningen

Bij Van der Valk Apeldoorn bieden wij diverse buitenvoorzieningen die het verblijf aangenamer maken. Van een prachtig onderhouden tuin tot een uitnodigend terras, onze faciliteiten zijn ontworpen voor ontspanning en vermaak, met aandacht voor comfort en duurzaamheid.

Tuin

Onze unieke hoteltuin is een oase van rust. Hier kunnen gasten genieten van mooie wandelpaden omringd door groene perken en kleurrijke bloemen. De tuin is een ideale plek om te ontspannen na een drukke dag of om te genieten van wat frisse lucht.

Daarnaast zijn er ruime plekken waar men kan zitten en genieten van de natuur. Voor de actieve gasten zijn er mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals spelletjes op het gras of gewoon een verfrissende wandeling.

Ook is er op het terrein voldoende on-site parking beschikbaar. Voor elektrische voertuigen hebben we laadpunten die gemakkelijk toegankelijk zijn, zodat u zorgeloos van uw tijd bij ons kunt genieten.

Terras

Het buiten terras van ons hotel biedt een sfeervolle plek voor gasten om te dineren of te ontspannen met een drankje. Met comfortabele zitplaatsen en een prachtig uitzicht is het de perfecte locatie voor zowel ontbijt als diner.

Hier kunnen we ook speciale evenementen organiseren of gasten van een menu voorzien dat is afgestemd op seizoensgebonden producten. Het terras is deels overdekt, zodat u binnen of buiten kunt zitten, afhankelijk van het weer.

Diverse planten en decoraties maken de ruimte nog aangenamer. Ons team staat klaar om u te bedienen, zodat u volop kunt genieten van de buitenlucht en de mooie omgeving die onze locatie te bieden heeft.

Activiteiten

Bij Van der Valk Apeldoorn hebben we een scala aan activiteiten die onze gasten aanspreken. Van paardrijden in de natuur tot fietsverhuur voor avontuurlijke verkenningen, er is voor elk wat wils. We streven ernaar om onze gasten een unieke en actieve ervaring te bieden in een prachtige omgeving.

Paardenstallen

In onze paardenstallen bieden we de gelegenheid om paarden te huren voor ritten in de Veluwe. Deze regio is perfect voor zowel beginners als ervaren ruiters. Wij zorgen voor goed verzorgde paarden en begeleiding om onze gasten veilig op avontuur te laten gaan.

U kunt genieten van ritten door schilderachtige landschappen en bosrijke gebieden. Naast paardrijden bieden we ook de mogelijkheid tot een koetsrit of bedekte wagen, wat een unieke manier is om de natuur te verkennen met vrienden en familie.

Fietsverhuur

Fietsverhuur is een van de populairste activiteiten die wij aanbieden. We beschikken over verschillende soorten fietsen, waaronder stadsfietsen en mountainbikes, die perfect zijn voor het verkennen van de Veluwe. Onze fietsen zijn goed onderhouden en klaar voor gebruik.

Bovendien bieden wij fietstochten die speciaal zijn ontworpen om de mooiste plekken van de regio te ontdekken. Dit stelt onze gasten in staat om de natuur en de rust van de Veluwe op een actieve manier te ervaren.

Wandelroutes

De wandelroutes rondom Van der Valk Apeldoorn zijn prachtig en goed gemarkeerd. We hebben toegang tot verschillende paden, waaronder het beroemde Veluwe Trail. Dit pad biedt een combinatie van bos, heide en zandverstuivingen, ideaal voor natuurliefhebbers.

Onze gasten kunnen kiezen uit korte en lange routes, afhankelijk van hun niveau en tijd. Het verkennen van deze routes biedt een kans om wildlife te spotten en te genieten van de serene schoonheid van de omgeving. We moedigen onze gasten aan om comfortabele schoenen mee te nemen en te genieten van een hele dag in de natuur.

Omgeving

De omgeving van Van der Valk Hotel Apeldoorn biedt een verscheidenheid aan natuur, cultuur en nabijgelegen steden. Het is een ideale plek voor zowel natuurliefhebbers als cultuurzoekers. We zullen drie belangrijke aspecten van de omgeving verkennen.

Natuurpark de Veluwe

Natuurpark de Veluwe is een van de meest indrukwekkende natuurgebieden in Nederland. Dit park biedt uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. We kunnen hier genieten van verschillende wandel- en fietspaden.

Daarnaast is het park de thuisbasis van diverse diersoorten, zoals herten en wilde zwijnen. Het nationaal park De Hoge Veluwe is een belangrijk onderdeel van deze regio. Dit park herbergt ook het beroemde Kröller-Müller Museum, dat een indrukwekkende collectie van Vincent van Gogh heeft.

Cultuur en historie

In de omgeving van ons hotel vinden we ook veel historische bezienswaardigheden. Paleis Het Loo is een prachtig kasteel dat ooit de woning was van de Nederlandse koninklijke familie. Hier kunnen we de mooie tuinen en de luxe kamers verkennen.

Verder zijn er meer culturele instellingen, zoals theaters en musea, die een blik op de rijke geschiedenis van Apeldoorn bieden. We kunnen ons ook verdiepen in de lokale tradities en evenementen die regelmatig worden gehouden in de regio.

Nabijgelegen steden

Naast de natuurlijke schoonheid vinden we ook de nabijgelegen steden Deventer en Zutphen. Beide steden zijn beroemd om hun historische centra en charmante straatjes.

Deventer staat bekend om zijn boekenmarkt en middeleeuwse architectuur. Zutphen, met zijn oude torens en gezellige cafés, biedt ook veel te ontdekken. Beide steden zijn gemakkelijk te bereiken en bieden een perfecte aanvulling op ons verblijf in Apeldoorn.

Bereikbaarheid en parkeren

Wij vinden het belangrijk dat u ons gemakkelijk kunt bereiken. Van der Valk Hotel Apeldoorn is gelegen naast de snelwegen A1 en A50. Dit maakt het eenvoudig om met de auto te komen.

Adres

  • Landgoedlaan 26
  • Postcode: 7325AW
  • Plaats: Apeldoorn

Parkeerinformatie

Wij bieden gratis parkeergelegenheid voor onze gasten. De parkeerplaats is ruim en toegankelijk.

Daarnaast zijn er oplaadmogelijkheden voor hybride auto’s en Tesla superchargers beschikbaar. Dit maakt het ook geschikt voor elektrisch rijden.

Openbaar vervoer

Voor gasten die met het openbaar vervoer reizen, is het station van Apeldoorn nabij. U kunt vanaf het station eenvoudig een taxi nemen of een bus naar het hotel.

Wij hopen dat deze informatie u helpt bij uw bezoek aan ons hotel.

Speciale aanbiedingen

Bij Van der Valk Apeldoorn bieden wij verschillende aantrekkelijke aanbiedingen die perfect zijn voor koppels en speciale gelegenheden. Onze arrangementen zijn ontworpen om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Arrangementen voor koppels

Wij hebben speciale aanbiedingen voor koppels die zoeken naar een romantische uitje. Denk aan onze Zomerdeal, waarbij we onder andere een overnachting en een uitgebreid ontbijt aanbieden. Dit arrangement is ideaal voor een weekendje weg.

Evenementen en feestdagen

Tijdens feestdagen en speciale evenementen hebben wij unieke aanbiedingen. Bijvoorbeeld, met Valentijnsdag bieden wij extra’s zoals een gratis fles champagne bij een romantisch diner. Deze acties helpen ons om een speciale ervaring te creëren voor onze gasten.

In onze comfortabele kamers is het easy om te ontspannen na een lange dag van genieten. De moderne wellnessfaciliteiten en het ruime zwembad maken het verblijf nog aangenamer.

Vergaderingen en evenementen

Bij Van der Valk Apeldoorn bieden wij een geschikte omgeving voor vergaderingen en evenementen. Onze faciliteiten zijn ontworpen om aan de behoeften van zakelijke klanten te voldoen.

Zakelijke faciliteiten

Onze vergaderlocaties zijn perfect voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. We beschikken over 16 multifunctionele zalen die tot 480 gasten kunnen ontvangen. Elke zaal is goed verlicht en biedt moderne technologie voor presentaties.

Faciliteiten:

  • Wifi: Gratis en snel
  • Scherm en projector: Voor presentaties
  • Flip-overs: Voor brainstormsessies

Daarnaast hebben we naast de vergaderzalen een restaurant waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner. Ook bieden we ontspanningsmogelijkheden voor teambuilding of workshops in de nabijgelegen natuur.

Extra services

Bij Van der Valk Apeldoorn bieden wij een aantal extra diensten aan die uw verblijf aangenamer maken. Deze diensten zijn ontworpen om comfort en gemak te verhogen voor al onze gasten.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief aan voor al onze gasten en geïnteresseerden. Door u aan te melden ontvangt u regelmatig updates over speciale aanbiedingen, evenementen en nieuwtjes binnen ons hotel. Het is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van al onze voorzieningen en diensten.

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onze website. Dit is gratis en u kunt zich op elk moment afmelden. Daarnaast bieden wij gratis wifi gedurende uw verblijf. Dit zorgt ervoor dat u altijd verbonden blijft met vrienden en familie. Wij willen ervoor zorgen dat al onze gasten een prettig en waardevol verblijf bij ons hebben.

Veelgestelde vragen

In deze sectie beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over Van der Valk in Apeldoorn. Dit helpt ons om de belangrijkste informatie te delen die reizigers en gasten nodig hebben.

Wat is het adres van Van der Valk in Apeldoorn?

Het adres van Van der Valk in Apeldoorn is Landgoedlaan 26, 7325 AW Apeldoorn.

Hoe kan ik Van der Valk in Apeldoorn bereiken?

Wij zijn bereikbaar via telefoon op het nummer 055-8000800. U kunt ook contact opnemen via e-mail.

Wat zijn de contactgegevens van Van der Valk Apeldoorn Cantharel?

De contactgegevens voor Van der Valk Apeldoorn Cantharel zijn als volgt: Telefoon: +31 55 541 44 55. U kunt hen ook bereiken via e-mail.

Welke dinermogelijkheden zijn er beschikbaar bij Van der Valk Apeldoorn?

In Van der Valk Apeldoorn is er een modern restaurant dat verschillende dinermogelijkheden biedt. Gasten kunnen genieten van een gevarieerd menu in een aangename sfeer.

Hoeveel kamers heeft het Van der Valk hotel in Apeldoorn?

Van der Valk hotel in Apeldoorn beschikt over 151 luxe kamers. Dit maakt het een ideale uitvalsbasis voor recreatieve en zakelijke gasten.

Wat is de geschiedenis van Van der Valk in Apeldoorn?

Van der Valk heeft een lange geschiedenis in de horeca, met vestigingen die over de hele wereld zijn verspreid. In Apeldoorn hebben zij een sterke reputatie opgebouwd dankzij hun gastvrijheid en voorzieningen.