Holiday Inn Express Arnhem: een uitstekende keuze voor comfortabel verblijven

Overnachting

Als we op zoek zijn naar een comfortabele verblijfplaats in Arnhem, kan het Holiday Inn Express Arnhem een uitstekende keuze zijn.** Dit hotel biedt moderne kamers, gratis Wi-Fi, en een handig ontbijt, waardoor het ideaal is voor zowel zakenreizigers als toeristen.** Gelegen in het hart van de stad, zijn de belangrijkste attracties, zoals het Gelredome en het Modekwartier, gemakkelijk bereikbaar, zowel te voet als met de trein.

A cozy holiday inn express in Arnhem, with a modern facade and a welcoming entrance. The surrounding area is filled with lush greenery and colorful flowers

Het hotel ligt op slechts negen minuten lopen van het centraal station van Arnhem, wat het een perfecte uitvalsbasis maakt voor het verkennen van de regio. We kunnen fietsen huren en de schilderachtige fietspaden verkennen, wat een geweldige manier is om de lokale cultuur en bezienswaardigheden te ervaren. Met ruime kamers en moderne voorzieningen biedt het Holiday Inn Express Arnhem comfort en gemak voor elke reiziger.

Of we nu een kort zakelijk verblijf of een ontspannen weekendje weg plannen, het Holiday Inn Express Arnhem biedt alles wat we nodig hebben voor een zorgeloze ervaring. Met een centrale locatie en uitstekende faciliteiten is dit hotel zeker de moeite waard om te overwegen.

Beschrijving van het eigendom

A modern hotel building with a prominent sign reading "Holiday Inn Express Arnhem." The building is surrounded by well-kept landscaping and has a welcoming entrance

Bij het Holiday Inn Express Arnhem bieden wij een comfortabele en praktische ervaring aan onze gasten. Ons hotel is gunstig gelegen en biedt diverse faciliteiten om aan de behoeften van reizigers te voldoen.

Hotelkamers en suites

Wij beschikken over 127 moderne hotelkamers. Elke kamer is uitgerust met een lcd-tv met internationale zenders, een bureau en thee- en koffiefaciliteiten. De smaakvolle inrichting creëert een ontspannen sfeer.

Onze kamers zijn voorzien van een privétoilet en een douche, wat bijdraagt aan het comfort van onze gasten. We hebben ook een aantal geschikt voor gasten met speciale behoeften, met extra ruimte en voorzieningen.

Voorzieningen en diensten

In ons hotel bieden wij gratis WiFi aan in alle kamers en openbare ruimtes. Dit zorgt ervoor dat onze gasten eenvoudig online kunnen blijven.

Daarnaast hebben wij een ontbijtruimte waar een continentaal ontbijt wordt geserveerd. Dit is inbegrepen in de prijs van het verblijf. Voor zakelijke reizigers hebben we vergaderzalen die aan verschillende behoeften voldoen.

Geschiktheid en toegankelijkheid

Onze accommodatie is toegankelijk voor gasten met beperkte mobiliteit. Dit omvat aangepaste kamers die zijn ontworpen om een comfortabele ervaring te bieden.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ook toegankelijk, met brede gangen en liften. Wij streven ernaar om onze faciliteiten voor iedereen bruikbaar te maken.

Locatie en bereikbaarheid

Het Holiday Inn Express Arnhem bevindt zich in het centrum van Arnhem, wat een gemakkelijke toegang biedt tot veel van de populaire attracties in de omgeving. We hebben ons hotel zo gekozen dat het dicht bij belangrijke vervoersknooppunten en bezienswaardigheden ligt.

Vossenstraat 6 en GPS systeem

Ons hotel is gelegen aan de Vossenstraat 6. Deze centrale locatie maakt het eenvoudig voor gasten om de stad te verkennen. Voor diegenen die navigatie gebruiken, kunnen we onze GPS-coördinaten aanbevelen voor precieze aanwijzingen.

De gemakkelijk te vinden locatie ligt op slechts 9 minuten lopen van het centraal station van Arnhem. Dit station biedt uitstekende verbindingen met andere steden in Nederland.

Bereiken jullie ons met de auto? Dan zijn er parkeermogelijkheden dicht bij het hotel. De directe route naar ons hotel is goed aangegeven, en de GPS-systemen bieden betrouwbare instructies.

Nabijgelegen bezienswaardigheden

De bereikbaarheid van populaire bezienswaardigheden is een groot voordeel van onze locatie. We zijn op slechts 5 minuten lopen van het Gelredome, waar regelmatig evenementen plaatsvinden. Dit maakt ons hotel een perfecte uitvalsbasis voor gasten die hier een concert of sportevenement willen bijwonen.

Daarnaast zijn we vlakbij het Fashion District en de beroemde 7 straatjes. Deze gebieden bieden unieke boetieks en trendy hotspots voor diegenen die geïnteresseerd zijn in mode en winkelen. Door onze centrale ligging kunnen gasten zich gemakkelijk onderdompelen in de lokale cultuur en het aanbod van Arnhem verkennen.

Reserveringsinformatie

In deze sectie behandelen we belangrijke informatie over reserveringen bij Holiday Inn Express Arnhem. We bespreken het in- en uitchecken, speciale verzoeken, en betaalinformatie om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

In- en uitchecken

Bij Holiday Inn Express Arnhem is de inchecktijd vastgesteld op 15:00 uur. We verzoeken onze gasten om zich aan deze tijd te houden. Bij aankomst dient u een geldig foto-ID voor te leggen met uw naam ervoor. Dit kan helpen om de registratie vlot te laten verlopen.

De uitchecktijd is 12:00 uur. Dit geeft ons de tijd om de kamers voor de volgende gasten voor te bereiden. Mocht u extra tijd nodig hebben, dan kunnen we dit, afhankelijk van de beschikbaarheid, in overleg mogelijk maken. Het is altijd aan te raden om dit bij de receptie te verifiëren.

Speciale verzoeken en beschikbaarheid

Wij begrijpen dat onze gasten soms specifieke wensen hebben. Bij het maken van uw reservering kunt u speciale verzoeken indienen, zoals een extra kussen of een kamer op een hogere verdieping. We streven ernaar om aan al deze verzoeken te voldoen, mits de beschikbaarheid dit toelaat.

Bij aankomst is het nuttig om deze verzoeken te bevestigen bij onze medewerkers. Dit kan helpen om misverstanden te voorkomen. Houd er rekening mee dat niet alle speciale verzoeken gegarandeerd kunnen worden, maar we doen ons best om aan uw wensen tegemoet te komen.

Betaalinformatie

Voor uw reservering moet een creditcard worden opgegeven. Dit kan gebruikt worden voor de pre-autorisatie van het bedrag. Hierdoor bevestigen wij uw boeking en zorgen we ervoor dat er voldoende dekking is.

Bij aankomst vragen wij om dezelfde creditcard als die gebruikt is voor de reservering. Dit maakt de uitcheckprocedure gemakkelijker. U kunt uiteraard ook betalen met andere methoden, zoals contant of een andere kaart, mocht dat nodig zijn. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van het betaalbeleid van het hotel om verrassingen te voorkomen.

Restaurants en bars

Wij bieden verschillende eet- en drinkmogelijkheden voor onze gasten, waaronder een stevig ontbijt en een gezellige lounge. Daarnaast zijn er diverse lokale eetgelegenheden in de buurt, waarvan we de hoogtepunten graag met u delen.

Hotelontbijt en lounge

In het Holiday Inn Express Arnhem beginnen we de dag goed met een uitgebreid ontbijt. Gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan keuzes, waaronder zowel warme als koude gerechten. Typische opties zijn:

  • Broodjes en croissants
  • Eieren en spek
  • Yoghurts en fruit

Onze lounge biedt een ontspannen omgeving om te relaxen of een drankje te nuttigen. Hier kunnen gasten genieten van een selectie van dranken, waaronder koffie, thee en verschillende alcoholische dranken. Het is een prima plek om met vrienden of collega’s bij te praten.

Lokale eetgelegenheden

Naast onze hotelvoorzieningen zijn er verschillende lokale restaurants die de moeite waard zijn. Een aanrader is Restaurant Karakter, waar gasten kunnen genieten van seizoensgebonden gerechten met een lokale twist.

Graave is ook populair, met een focus op traditionele Nederlandse keuken en vriendelijke service.

FoodVia biedt een unieke eetervaring met een verscheidenheid aan internationale gerechten, perfect voor diegenen die iets nieuws willen proberen.

Deze eetgelegenheden zijn allemaal dichtbij en vormen een geweldige aanvulling op uw verblijf bij ons.

Parkeergelegenheid

Bij Holiday Inn Express Arnhem bieden wij uitstekende parkeermogelijkheden voor onze gasten. We hebben zowel privé parkeren als een parkeergarage, zodat u uw auto veilig en gemakkelijk kunt parkeren tijdens uw verblijf.

Privé parkeren

We hebben een privé parkeerterrein beschikbaar voor onze gasten. Dit biedt een veilige plek voor uw auto, waar u deze met een gerust hart kunt achterlaten. Bij het gebruik van een GPS-systeem, adviseren we om het adres Vossenstraat 6 in te voeren.

Het parkeerterrein bevindt zich naast het hotel en is eenvoudig toegankelijk. U kunt vooraf reserveren om er zeker van te zijn dat er altijd een plek voor u is. Dit maakt uw aankomst en vertrek eenvoudiger en stressvrij.

Parkeergarage

Onze parkeergarage is een andere handige optie voor een veilig verblijf. Deze overdekte garage biedt bescherming tegen weersomstandigheden en zorgt ervoor dat uw voertuig veilig is. Onze garage is geschikt voor Mobypark-klanten en biedt een betaalbare oplossing in het centrum van Arnhem.

De parkeergarage ligt dicht bij de ingang van het hotel, zodat u gemakkelijk binnen kunt komen. We raden aan om uw parkeerplaats van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke periodes.

Zakelijke dienstverlening

Wij bieden een scala aan zakelijke diensten die zijn ontworpen om aan de behoeften van onze gasten te voldoen. Onze faciliteiten zijn optimaal uitgerust voor zowel vergaderingen als algemene zakelijke activiteiten. Hieronder bespreken we onze vergaderzalen en het zakencentrum.

Vergaderzalen

Onze vergaderzalen zijn modern en flexibel in te richten. Ze zijn perfect voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Elke zaal is voorzien van:

  • Audio- en visuele apparatuur: Voor presentaties en videoconferenties.
  • Snelle WiFi: Voor een vlotte verbinding met het internet.
  • Verwarmd of gekoeld: Afhankelijk van het seizoensgebonden comfort.

Gasten kunnen gebruikmaken van verschillende opstellingen, afhankelijk van de aard van de bijeenkomst. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste sfeer en functionaliteit te creëren.

Zakencentrum

In ons zakencentrum kunt u een breed scala aan zakelijke diensten vinden. Wij bieden faciliteiten zoals:

  • Printservice: Voor al uw documenten en presentaties.
  • Verzendservice: Voor het versturen van belangrijke informatie.
  • Kantoorbenodigdheden: Beschikbaar voor gebruik tijdens uw verblijf.

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij al uw zakelijke behoeften, zodat u zich kunt concentreren op uw bijeenkomst of evenement. Met een combinatie van comfortabele ruimtes en moderne technologie zijn wij goed uitgerust om tegemoet te komen aan de eisen van het bedrijfsleven.

Internet toegang

Bij Holiday Inn Express Arnhem begrijpen we het belang van betrouwbare internetverbindingen. Daarom bieden we gratis Wi-Fi aan in het hele hotel. Dit maakt het gemakkelijk om online te blijven tijdens ons verblijf.

Onze gasten kunnen verbinding maken met het Wi-Fi-netwerk vanaf hun kamers en in de gemeenschappelijke ruimtes. Of u nu uw e-mail checkt, sociale media bijwerkt of informatie opzoekt, onze internettoegang is toegankelijk en efficiënt.

Kenmerken van onze Wi-Fi

  • Gratis: Er zijn geen extra kosten voor het gebruik van onze internetverbinding.
  • Toegankelijkheid: Beschikbaar in alle hotelkamers en openbare ruimtes.
  • Snelheid: Geschikt voor browsen, streamen en videoconferenties.

Wij zorgen ervoor dat ons netwerk veilig en eenvoudig te gebruiken is, zodat u zich kunt concentreren op uw verblijf in Arnhem.

Was- en reinigingsdiensten

Bij Holiday Inn Express Arnhem bieden wij verschillende was- en reinigingsdiensten aan voor uw gemak. Deze diensten zijn ontworpen om uw verblijf comfortabeler te maken en u tijd te besparen.

Wasdienst

Onze wasdienst biedt een handige oplossing voor gasten die kleding willen laten reinigen tijdens hun verblijf. U kunt uw kleding gemakkelijk in een speciaal waszak plaatsen dat in uw kamer te vinden is.

Wij zorgen ervoor dat uw was veilig en efficiënt wordt gewassen. De meeste items worden binnen 24 uur teruggebracht. Daarnaast hebben wij strijkdiensten beschikbaar voor een nette afwerking.

Prijzen en specifieke diensten zijn beschikbaar bij de receptie. Dit zorgt ervoor dat u altijd de beste opties krijgt voor uw specifieke behoeften.

Droogreiniging

Voor delicate kledingstukken of stoffen kunt u gebruikmaken van onze droogreinigingsdiensten. Dit is ideaal voor items die speciale zorg nodig hebben, zoals kostuums, avondjurken of andere waardevolle kleding.

Onze droogreiniging zorgt ervoor dat uw kledingstuk grondig wordt gereinigd zonder schade aan te richten. Wij werken samen met lokale professionals om de hoogste kwaliteit te garanderen.

U kunt uw artikelen ook snel laten ophalen en terugbrengen via de receptie. Dit maakt het voor ons gemakkelijk om ervoor te zorgen dat u altijd goed gekleed bent tijdens uw verblijf.

Hotelbeleid

Bij het Holiday Inn Express Arnhem hechten we veel waarde aan duidelijkheid over ons hotelbeleid. Dit beleid omvat belangrijke informatie over schadeborg en eventuele extra kosten die van toepassing kunnen zijn tijdens uw verblijf.

Schade borg

Om schade aan hotelkamers en eigendommen te voorkomen, vragen wij een schadeborg bij het inchecken. Dit bedrag dient als een vorm van verzekering voor schade die tijdens uw verblijf kan ontstaan.

De hoogte van de schadeborg bedraagt gewoonlijk €100. Dit bedrag wordt op uw creditcard gereserveerd en is niet direct afschrijvingsbaar. Na uw vertrek wordt de kamer gecontroleerd op eventuele schade.

Indien er geen schade is vastgesteld, wordt de borg volledig verantwoord en teruggestort op uw rekening binnen enkele werkdagen. Wij adviseren u om uw bankgegevens tijdig te controleren voor de terugbetaling.

Extra kosten

Extra kosten kunnen optreden tijdens uw verblijf, afhankelijk van uw keuzes en wensen. Voorbeelden hiervan zijn kosten voor extra gasten of het aanvragen van aanvullende diensten.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de volgende mogelijke extra kosten:

  • Ontbijt: Indien niet inbegrepen, kan dit extra worden berekend.
  • Parkeren: Parkeren is mogelijk, maar kan extra kosten met zich meebrengen.
  • Huisdieren: Een vergoeding kan van toepassing zijn als u een huisdier meeneemt.

Wij raden aan om vooraf informatie in te winnen over eventuele extra kosten. Dit helpt ons om u een transparant en aangenaam verblijf te bieden.

Lokale cultuur en historische locaties

In Arnhem zijn er tal van historische plekken die onze aandacht vragen. We kunnen het museum van de Eusebiuskerk niet missen, dat een prachtig uitzicht over de stad biedt. De kerk is een belangrijk symbool van de lokale cultuur.

De Sabelspoort, ook wel de Eusebiuspoort, dateert uit 1357. Dit is een van de weinige overgebleven middeleeuwse poorten in Arnhem en geeft ons een blik op het verleden van de stad.

Daarnaast kunnen we het Duivelshuis of het Maarten van Rossumhuis uit 1518 verkennen. Dit gebouw heeft een rijke geschiedenis en draagt bij aan het unieke karakter van de stad. Het is interessant om de architectuur en het verhaal erachter te ontdekken.

Een andere opmerkelijke locatie is de Koepelgevangenis Arnhem. Dit voormalige gevangenisgebouw heeft zijn eigen verhaal en is ook een belangrijk deel van de geschiedenis van Arnhem.

Bij het verkennen van deze locaties komen we meer te weten over de lokale cultuur en geschiedenis. We ervaren de schoonheid van Arnhem en begrijpen beter de verhalen die deze stad vormen.

Veelgestelde vragen

In dit gedeelte behandelen we verschillende veelgestelde vragen over het Holiday Inn Express Arnhem. We bieden informatie over parkeermogelijkheden, voorzieningen en de nabijheid van het stadscentrum.

Wat zijn de parkeermogelijkheden bij Holiday Inn Express Arnhem?

Bij Holiday Inn Express Arnhem zijn er beperkte parkeermogelijkheden beschikbaar. Gasten kunnen gebruikmaken van nabijgelegen parkeergelegenheden. Het is aan te raden om voorafgaand aan uw verblijf informatie in te winnen over de beste opties.

Is er een inbegrepen ontbijt voor gasten van Holiday Inn Express Arnhem en wat zijn de tijden?

Ja, we bieden een gratis ontbijt aan voor onze gasten. Het ontbijt is inbegrepen in de prijs van uw verblijf en wordt elke ochtend geserveerd van 6:30 tot 10:00 uur.

Hoe ver is Holiday Inn Express Arnhem gelegen van het centrum van de stad?

Holiday Inn Express Arnhem ligt op ongeveer 9 minuten lopen van het centrum van de stad. Hierdoor zijn de belangrijkste attracties en voorzieningen gemakkelijk bereikbaar voor onze gasten.

Welke faciliteiten biedt Holiday Inn Express Arnhem voor zakelijke reizigers?

Voor zakelijke reizigers bieden we gratis Wi-Fi in alle kamers en een 24-uurs receptie. Daarnaast is er een comfortabele werkruimte in de kamers beschikbaar.

Wat zijn de in- en uitchecktijden bij Holiday Inn Express Arnhem?

De inchecktijd bij ons hotel is vanaf 15:00 uur. Voor uitchecken hebben gasten tot 12:00 uur de tijd om hun kamer te verlaten.

Zijn er speciale arrangementen of kortingen beschikbaar voor groepen die verblijven bij Holiday Inn Express Arnhem?

Ja, we bieden speciale arrangementen en kortingen voor groepen. Het is raadzaam om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden en beschikbare prijzen.