Christine le Duc Arnhem: een overzicht van de producten en diensten

Kledingwinkel

Christine le Duc in Arnhem is een populaire bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar lingerie en andere intieme producten. Deze winkel biedt een breed assortiment en heeft altijd de nieuwste artikelen op voorraad, wat het een aantrekkelijke plek maakt voor zowel vaste klanten als nieuwe bezoekers. Met meer dan twintig nieuwe producten die dagelijks binnenkomen, is er altijd iets spannends te ontdekken.

A storefront with a bold, modern sign stands on a bustling street in Arnhem. The shop's windows showcase a variety of lingerie and adult products

Gelegen in het hart van Arnhem, zijn we gemakkelijk te bereiken en kunnen we genieten van de vriendelijke sfeer die deze winkel biedt. Christine le Duc heeft een goede beoordeling van 3,6 sterren, wat aantoont dat veel klanten tevreden zijn over hun ervaringen. Met een ruime keuze en relevante aanbiedingen, is het ideaal voor iedereen die kwaliteit en stijl zoekt.

Of we nu op zoek zijn naar een speciaal cadeau of gewoon onszelf willen verwennen, Christine le Duc in Arnhem heeft voor ieder wat wils. Het adres in de Rijnstraat 5 maakt het toegankelijk voor een breed publiek. We nodigen jullie uit om deze winkel te bezoeken en te zien wat zij te bieden heeft.

Geschiedenis van Christine le Duc

A historical building in Arnhem with the name "Christine le Duc" prominently displayed on the storefront

Christine le Duc is een Nederlandse keten van erotische winkels die in 1968 werd opgericht. Sinds de oprichting hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van een breed scala aan erotische producten, van lingerie tot accessoires.

Van december 2003 tot augustus 2017 maakten wij deel uit van het Duitse Beate Uhse concern. Deze samenwerking stelde ons in staat om onze producten en diensten uit te breiden.

In 2021 vonden er belangrijke veranderingen plaats. Wij werden overgenomen door de EQOM Group. Deze nieuwe eigenaar heeft ons in staat gesteld om te vernieuwen en ons assortiment verder uit te breiden.

Onze winkels, zoals die in Arnhem, blijven een belangrijke rol spelen in de lokale gemeenschap. In Arnhem zijn wij gevestigd aan de Walstraat 55. Hier bieden wij een uitgebreid assortiment en zijn wij trots op onze service naar klanten.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de industrie blijven wij ons inzetten voor groei en verbetering. Onze geschiedenis is rijk en gekenmerkt door voortdurende aanpassing aan de marktvraag en klantwensen.

Locaties en Filialen

Wij bieden een overzicht van de locaties en filialen van Christine le Duc. Dit stelt ons in staat om gemakkelijk de dichtstbijzijnde winkels te vinden en inzicht te krijgen in hun openingstijden.

Christine le Duc in Arnhem

In Arnhem vinden we verschillende vestigingen van Christine le Duc. Deze winkel staat bekend om zijn uitgebreide assortiment lingerie en erotische artikelen. De winkel is gunstig gelegen, waardoor ons bezoek eenvoudig te plannen is.

De openingstijden zijn aantrekkelijk voor zowel de doordeweekse shopper als voor diegenen die in het weekend willen winkelen. We kunnen ook gebruikmaken van aanbiedingen die vaak beschikbaar zijn, vooral tijdens feestdagen. De adressen en openingstijden zijn gemakkelijk te vinden via de officiële website of lokale informatiebronnen.

Overige Steden en Adressen

Christine le Duc heeft filialen in meerdere steden in Nederland, waaronder:

  • Amsterdam
  • Breda
  • Groningen
  • Amersfoort
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Haarlem
  • Leeuwarden
  • Nijmegen
  • Zoetermeer
  • Zwolle

Elk van deze steden heeft verschillende vestigingen met hun eigen openingstijden. Dit betekent dat wij altijd een winkel in de buurt kunnen vinden die toegankelijk is. De online zoekfunctie maakt het gemakkelijk om specifieke adressen en tijdschema’s op te zoeken.

Assortiment en Producten

Bij Christine le Duc in Arnhem vinden we een breed assortiment aan kleding en lingerie. We bieden een verscheidenheid aan stijlen en maten, zodat iedereen een geschikte optie kan vinden. Daarnaast zijn er regelmatig speciale aanbiedingen en promoties beschikbaar.

Kleding en Lingerie

Onze collectie omvat prachtige en elegante lingerie. We bieden niet alleen ondergoed, maar ook sexy nachtmode en diverse lingeriesets. De meeste items zijn verkrijgbaar in populaire kleuren, zoals zwart en rood.

Daarnaast letten we op de kwaliteit van de stoffen die we gebruiken. Deze zijn comfortabel en duurzaam. Klanten kunnen kiezen uit verschillende maten om de juiste pasvorm te garanderen.

Bij Christine le Duc zetten we ons in om de nieuwste trends in lingerie en mode aan te bieden, zodat we altijd aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

Aanbiedingen en Promoties

We hebben regelmatig speciale folders met aanbiedingen en promoties. Deze bevatten kortingen op geselecteerde items binnen ons assortiment. Klanten kunnen profiteren van deze deals door onze website of de winkel te bezoeken.

Neem ook een kijkje voor seizoensgebonden aanbiedingen, die vaak aantrekkelijke kortingen bieden. Hierdoor kunnen klanten stijlvolle kleding en lingerie aanschaffen, zonder hun budget aan te tasten.

Door ons assortiment regelmatig bij te vullen, zorgen we ervoor dat er altijd nieuwe producten in de aanbieding zijn. Blijf dus op de hoogte van onze laatste promoties zodat je niets mist.

Openingstijden en Speciale Openingdagen

Bij Christine le Duc in Arnhem zijn de openingstijden van groot belang voor onze klanten. We hebben onze reguliere openingstijden en speciale dagen goed georganiseerd, zodat iedereen gemakkelijk kan weten wanneer ze kunnen langskomen.

Routine Openingstijden

Onze standaard openingstijden zijn als volgt:

Dag Openingstijden
Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Op deze dagen zijn we beschikbaar voor al onze klanten. We zorgen ervoor dat we op maandag tot en met zaterdag een ruim aanbod hebben van onze producten. Neem de tijd om onze lingeriecollectie te bekijken tijdens de openingstijden die het beste voor u werken.

Koopzondagen en Koopavonden

Naast de reguliere openingstijden, hebben we ook speciale koopzondagen en koopavonden. Op koopzondagen zijn we vaak geopend van 12:00 tot 17:00. Dit biedt een geweldige kans voor klanten die in het weekend willen winkelen.

Koopavonden vallen meestal op donderdag, waarbij we tot 21:00 open zijn. Dit is handig voor diegenen die in de avond willen komen winkelen na werk. We raden aan om altijd de lokale aankondigingen te controleren voor eventuele wijzigingen in deze tijden, vooral tijdens feestdagen of speciale evenementen.

Specifieke Informatie over de Arnhem Vestiging

Onze vestiging van Christine le Duc in Arnhem is gevestigd op Walstraat 55, 6811 BD. Dit is een centrale locatie die gemakkelijk te bereiken is voor onze klanten.

We hebben een beoordeling van 3,6 sterren op indebuurt, gebaseerd op de ervaringen van bezoekers. Dit geeft een goed beeld van de kwaliteit van onze service en producten.

De winkel biedt een breed assortiment aan erotische producten, waaronder lingerie, speeltjes en meer. We organiseren ook speciale evenementen en cursussen om onze klanten te ondersteunen.

Helaas hebben we recentelijk te maken gehad met de sluiting van een van onze Arnhem winkels. Dit gebeurt omdat sommige locaties niet meer rendabel zijn. De sluiting heeft invloed op 20 tijdelijke medewerkers, maar er zijn geen ontslagen onder het vaste personeel.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we ons inzetten om de best mogelijke ervaring te bieden. We blijven ons aanbod vernieuwen en verbeteren om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Klantenservice en Services

Bij Christine le Duc in Arnhem bieden wij een efficiënte en toegankelijke klantenservice. Wij zijn bereikbaar op de volgende tijden:

Dag Tijd
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze klantenservice is beschikbaar voor vragen en suggesties. Wij behandelen klachten met zorg en bieden ondersteuning bij problemen met bestellingen.

Daarnaast zorg je bij ons voor een discrete levering. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Bij een bestelling voor 23:30 uur heb je jouw producten op woensdag in huis.

Wij bieden ook diverse diensten aan, zoals:

  • Persoonlijke assistentie voor het vinden van de juiste producten.
  • Informatie over veiligheid en privacy tijdens en na het bestelproces.
  • Nieuwsbrief met aanbiedingen en updates over nieuwe collecties.

Bij Christine le Duc streven wij naar klanttevredenheid en zorgen ervoor dat jouw ervaring aangenaam is.

Christine le Duc Winkels in de Regio

In deze sectie bespreken we de locaties van Christine le Duc in en rondom Arnhem, met een focus op Ede en overige vestigingen in de Provincie Gelderland. Deze informatie helpt ons om de beste mogelijkheden voor shopping in onze regio te begrijpen.

Ede en Omgeving

In Ede vinden we ook een Christine le Duc winkel, waar klanten een breed assortiment aan mode en lingerie kunnen ontdekken. De winkel biedt een aantrekkelijke omgeving voor iedereen die geïnteresseerd is in fashion.

  • Adres: Ede, exacte locatie kan variëren.
  • Openingstijden: Gewoonlijk geopend van maandag tot en met zaterdag.
  • Voorzieningen: Vriendelijke medewerkers helpen graag bij het vinden van de juiste maten en stijlen.

De winkel in Ede biedt vaak speciale aanbiedingen en kortingsacties. We kunnen genieten van het gemak om ons dichtstbijzijnde filiaal te bezoeken voor de laatste trends en collecties.

Vestigingen in de Provincie Gelderland

Naast Arnhem en Ede heeft Christine le Duc ook winkels in andere delen van Gelderland. Dit biedt ons de mogelijkheid om verschillende locaties te verkennen.

Belangrijke steden met vestigingen zijn onder andere:

  • Nijmegen
  • Apeldoorn
  • Arnhem

In elke stad kunnen we naar verwachting ook de gebruikelijke openingstijden en klantgerichte service vinden. Elke winkel heeft een eigen unieke sfeer, maar ze delen allemaal de focus op mode en kwaliteit.

Het is belangrijk om lokale aanbiedingen en evenementen in de gaten te houden, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van wat Christine le Duc te bieden heeft.

Bedrijfsinformatie en Contactgegevens

Christine le Duc B.V. is een besloten vennootschap die gevestigd is in Arnhem. Wij zijn actief in de branche van winkels voor overige artikelen.

Vestiging en Locatie

Onze hoofdlocatie bevindt zich op:
Walstraat 55, Arnhem
Postcode: 6811 AM

Daarnaast hebben wij filialen in andere regio’s, die klanten de mogelijkheid bieden om onze producten gemakkelijk te bereiken.

Contactgegevens

Telefoonnummer:
085 004 66 52 (NL)
+31 085 004 66 52 (vanuit België)

E-mail:
U kunt ons bereiken via e-mail voor vragen en opmerkingen.

Werkzaamheden

Bij Christine le Duc B.V. zijn tussen de 6 en 10 personen werkzaam. Ons team is toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en ondersteuning.

U kunt meer informatie over onze bedrijfsactiviteiten en diensten vinden door onze website te bezoeken of contact met ons op te nemen.

Duurzaamheid en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Bij Christine le Duc in Arnhem hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Dit is meer dan alleen een modewoord; het is een essentieel onderdeel van ons beleid.

Onze inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid komt tot uiting in verschillende initiatieven. We streven ernaar om:

  • Duurzame producten aan te bieden die milieuvriendelijk zijn.
  • De impact op het milieu te verminderen door verpakkingen te minimaliseren.
  • Samen te werken met leveranciers die een groene filosofie delen.

Het is belangrijk dat ons bedrijfsmodel de gezondheid van de planeet ondersteunt. Wij geloven dat elke stap naar duurzaamheid, hoe klein ook, telt.

Daarnaast zijn we betrokken bij lokale projecten. De gemeente Arnhem werkt aan een klimaatbestendige stad. Wij dragen bij aan deze initiatieven, zodat we samen kunnen werken aan een duurzamere toekomst.

We houden ook rekening met onze medewerkers. Een veilige en gezonde werkomgeving staat voorop. Dit draagt bij aan het welzijn van ons team en van onze klanten.

Door ons te richten op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, willen we een positieve impact maken. Dit is niet alleen goed voor ons bedrijf, maar ook voor de gemeenschap waarin wij actief zijn.

Consumentenbeoordelingen en Ervaringen

Bij Christine le Duc in Arnhem hebben we verschillende ervaringen van klanten verzameld. Klanten delen vaak hun beoordelingen over producten en de geleverde service.

Promoties:
Veel gebruikers waarderen onze speciale aanbiedingen en kortingen. Deze promoties maken het aantrekkelijk om producten uit ons assortiment uit te proberen.

Klantenservice:
De klantenservice ontvangt positieve reacties. Klanten geven aan dat ze goed en snel geholpen worden met hun vragen. Een snelle levertijd draagt ook bij aan een fijne ervaring.

Winkelervaring:
In de winkels ervaren klanten een vernieuwde, vrouwelijke sfeer. Dit wordt positief ontvangen. Mensen voelen zich welkom en op hun gemak.

Betrouwbaarheid:
Klanten rapporteren dat ze vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze producten. De onafhankelijke feedback op platforms zoals Trustpilot bevestigt deze mening.

Productassortiment:
Het assortiment trekt ook veel belangstelling. Klanten zijn tevreden met de diversiteit en kwaliteit van de aangeboden artikelen.

Met de verzamelde feedback blijven we ons verbeteren. Wij staan open voor suggesties en waarderen de input van onze klanten.

Veelgestelde vragen

In deze sectie beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over Christine le Duc in Arnhem. Hierin behandelen we belangrijke zaken zoals openingstijden, productaanbod, en hoe we contact kunnen opnemen met de klantenservice.

Wat zijn de openingstijden van Christine le Duc in Arnhem?

De openingstijden van Christine le Duc in Arnhem zijn doorgaans van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de winkel meestal gesloten. Specifieke openingstijden kunnen echter per seizoen verschillen, dus het is raadzaam om de actuele tijden online te controleren.

Welke producten zijn verkrijgbaar bij Christine le Duc?

Bij Christine le Duc bieden we een breed assortiment aan producten. Dit omvat lingerie, sexy kleding, en diverse accessoires. Ons aanbod is gericht op zowel kwaliteit als diversiteit, waardoor er voor ieder wat wils te vinden is.

Kan men online bestellen bij Christine le Duc en in de winkel ophalen?

Ja, klanten hebben de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen en deze in de winkel op te halen. Dit biedt gemak voor degenen die hun producten snel willen ontvangen zonder verzendkosten. De details van dit proces staan vermeld op onze website.

Biedt Christine le Duc in Arnhem ook workshops of evenementen aan?

Wij bieden af en toe workshops en evenementen aan in onze winkel in Arnhem. Deze activiteiten zijn gericht op het verhogen van kennis en ervaring rond onze producten. Voor actuele informatie over geplande evenementen kunnen klanten onze website raadplegen.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Christine le Duc?

Klanten kunnen de klantenservice van Christine le Duc bereiken via e-mail. Er is ook een sectie met veelgestelde vragen op onze website, waar u mogelijk direct antwoord op uw vraag vindt. Wij staan klaar om te helpen met al uw vragen.

Wat is het retourbeleid van Christine le Duc in Arnhem?

Ons retourbeleid staat klanten toe om ongeopende en ongebruikte producten binnen een bepaalde termijn te retourneren. Het is belangrijk om de originele verpakking en labels te behouden. Gedetailleerde informatie over het retourproces is beschikbaar op onze website.